Kiirettä pitää…

Kuvassa Rutherglenin kaupungintalo. Uusi ja vanha kohtaa!!

…niinkuin kuuluukin!

Moi kaikille!!

Eilen ei jaksanut enään päivittää tapahtumia, kun Markulle tuli väsy! Koko päivä kierrettiin Kelvin Collegen eri kampuksia, katseltiin paikkoja ja tutustuttiin ihmisiin. Iltapäivällä istuin palaverissa neljän rouvan seurassa aiheena yhteistyön syventäminen vapaaehtoisjärjestön ja ”koulumme” kesken. Ei mennyt Paulan opit hukkaan ja samojen teemojen ympärillä ne täälläkin pyörii.

Päivän päätteeksi kiittivät minua päivästä ja toivottivat hyvää kotimatkaa. No minuthan vietiin aamulla autolla tähän paikkaan, jonka sijainnista minulla ei ollut mitään tietoa. Ei mulla ollut tietenkään myöskään bussikorttia, joten siitä sitten paikallisilta kyselemään tietä kotiin. Ja vain vajaata paria tuntia myöhemmin olin jo kotini ovella.

Tänään pääsin vierailemaan konferenssiin, jonka sisältönä noin tiivistetysti oli lapsiin kohdistuvat laiminlyönnit ja niiden tunnistaminen sekä varhainen puuttuminen. Todella mielenkiintoista ja aivan samoja asoita ja ilmiöitä tässäkin konferenssissa käsiteltiin. Pääsin tuomaan keskustelussa julki myös omia kokemuksia suomalaisella näkökulmalla.

Ei toi ehkä kaikista ollu mielenkiintoista, mutta musta kyllä!!

Jaa niin! Kuvauslupaa eri paikoista tuntuu olevan vaikea saada. Täytyy yrittää keksiä jotain. Mutta ainahan sitä jotain täytyy julkaista! Näillä sanoilla öitä vaan. Huomenna aikainen herääminen, joten ny nukkumaan. Vai pitäisköhän sitteki kävästä Janoisessa Kurjessa…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Kiirettä pitää…

  1. Anu sanoo:

    Kuulostaa siistiltä. Go Markku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *