Ensin meillä on kokous ja sitten meillä on lounastauko

Näillä tiedoilla lähdin päivään. Pari tuntia bussilla ja siitä miltei suoraan kokoukseen. Kokouksen sisältönä noin suomennettuna oli missä mennään. Neljästi vuodessa tietty kokoonpano kokoontuu ja tarkastelee, mitä on saavutettu ja mitä lähdetään tavoittelemaan. Moniammatillista porukkaa, voisi ehkä olla jotain meidän ohr:n ja viikkopalaverin tyyppistä kokoontumista. Edelleen aivan samoja elementtejä, joita me Suomessa käsitellään

Palaverin jälkeen oli se osio lounastauko. Löysin itseni ravintolan pöydästä, jossa meitä oli noin tusina. Siinä vasemmalla oli pukua ja jakkupukua. Oikealla oli mekkoa ja pukua ja vastapäätä tais olla joku jakkupukukin. Koulun vararehtori oli pukeutunut pukuun ja hallintopäälliköllä oli oikein kaunis klassinen housuhame ja yläosa. Kaikki olivat vimpan päälle! Ja sitte siellä oli Markku from Finland. Mulla oli farkut ja collegepaita. Että sellasta.

No siinä sitten syötiin alkupalat, pääruoka ja jälkkärit. Piti oikein vakoilla mitä ruokailuvälineitä milloinkin tulee käyttää, kun niitä oli pöydässä ainakin viikon tarpeiksi! Hyvää oli ja kivaa oli, mut olisihan se ollut tietty mukava tietää, ett tämän päivän lounas ei tule olemaan se viereisen kauppakeskuksen noutoruoka.

Täällä ei oikein muutenkaan porukka kulje farkuissa. Paitsi laitapuolen kulkijat. Sulaudun siis hyvin joukkoon!

Palataan!!!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Ensin meillä on kokous ja sitten meillä on lounastauko

  1. Johanna sanoo:

    Aika erilainen tuo pukeutumiskoodi kuin täällä meillä. Salpauksessa ei jakkupukua näe juuri kellään, harvoin edes rehtoreilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *