Piti puhaltaa peli poikki

Tarkoittaa sitä, että ohjelman mukaan mun piti olla koko viikko urheiluosaston mukana seuraamassa heidän koulutusohjelmaansa. Se osoittautui istumiseksi luokassa kuunnellen opetusta. Otin yhteyttä vastaavaan opettajaan ja tultiin siihen tulokseen, että kannattaa muokata ohjelmaa, joten tänään olin mukana alueellisten nuorisotoimijoiden palaverissa, missä käytiin läpi mitä ollaan tehty ja mitä tehdään, että saadaan käytettyä kaikki myönnetty rahoitus.

Juttelin työnohjaajani kanssa vaihtoehdoista ja päädyttiin siihen, että ostetaan 10000 lyijykynää. Eli jos myönnettyä rahoitusta ei käytetä kokonaan, niin loput on palautettava. Vähä niinku Suomessa tietyissä rahoitustapauksissa.

Illalla pääsin tutustumaan tulevien nuoriso-ohjaajien perehdytys infoon. Porukka oli kuin meidän aikuisopiskelijoiden ryhmä. Eri ikäisiä ja eri koulutustasoisia ihmisiä. Iso ero on siinä, että 20 hlön ryhmästä n.15 on tehnyt eri pituisen ”uran” nuorisotyön parissa. Täällä jengi tekee nuorisotyötä vapaaehtoisena, eli ilman palkkaa.

Huomenna mulla pitäisi olla tapaaminen lastensuojeluyksikön työntekijän kanssa, mutta katsotaan nyt. Tämä rouva tai neiti ei ole vastannut minulle vielä, joten tarvittaessa otan käyttöön varasuunnitelman! Siitä sitten lisää, jos siihen päädyn…

Palataan kun on lisää infoa!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Piti puhaltaa peli poikki

  1. Paula sanoo:

    Hyvä homma ettet jää tuleen makaamaan, eli jos a) ei toimi mietitään b)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *