Iha ei mee, niinku kuvittelin…

Perjantaina piti olla tapaaminen koskien vierailua lastensuojeluyksikön tapaisessa paikassa. Tämä rouva laittoi mulle viestiä tiistaina, josko tavattaisiin perjantaina. Siis 10.11. Itse tätä ehdotti ja laitoin hänelle sähköpostia torstaina, jossa kerroin olevani koko perjantain käytettävissä tapaamiseen. Odottelin perjantai aamupäivään, ei viestiä! Ei puhelua! Laitoin uudelleen s-postia ja soitin hänelle useamman kerran. No luck!

Katsoin netistä jotain tahoja, joihin voisin olla yhteydessä koskien mun opintoja. Kävin sitten esittäytymässä eräässä paikassa ja sain sovittua tapaamisen ensi viikolle. En viitsi kertoa enempää asiasta, kun en tiedä toteutuuko tämäkään tapaaminen.

Koulun kontakti (on todella ystävällinen nuori nainen) laittoi mulle viestiä perjantai-iltana kertoen, että viikolla tapaamani ihmiset olivat jättäneet yhteystiedot ja toivoivat tapaamista. Sovittiin siis siinä kokouksessa, että nämä yhteydenottopyynnöt välitetään minun työnohjaajani kautta. Katsotaan…

Jos kertoisin tunteeni järjestelyistä koskien mun vierailua täällä, niin ei paljon pisteitä tulisi. Olen optimisti, joten odotan ensi viikkoa.

Turistikertomus: Kävin lauantaina Edinburghissa. Noin 1h 20min täältä itään. Skotlannin pääkaupunki. Kaunis n.500 000 asukkaan kaupunki. Söin Haggista ja kävin mäen päällä. Siinä tärkeimmät.

Kuten varmaan huomaatte, olen hieman pettynyt. En paikkaan, en ihmisiin. Odotin kuitenkin paremmin suunniteltua ohjelmaa ja jotain tavoitetta.

Huomenna on uusi päivä. Kaikille lukijoille toivotan hyvää uutta viikkoa ja toivottavasti mulla on parempia uutisia ensi viikolla! Pitäsköhän tohon laittaa muutama kuva…

Hmm… Toi on Maxi from Finland

Tää on joku linna. Ovat rakentaneet sen jostain syystä joskus ja jotain vastaan tai puolesta. Ota näistä ny selvää…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *