Muutama päivä edessä

Glasgow Cathedral

Hello! Viikko on puolessa välissä ja ainakin maanantai ja tiistai olivat hyviä päiviä. Maanantaina kävin muutamassa vapaa-ehtoistyötä nuorten hyväksi tekevien tahojen luona. Täällä näkee paljon esimerkiksi kadulla tehtävää varainkeruuta lasten ja nuorten elinolosuhteiden parantamiseksi.

On ollut mielenkiintoista kuulla, kuinka esimerkiksi oman asuinalueen yhteisö tekee nuorten hyväksi työtä. Joko varainkeruuta tai olemalla toiminnassa muutoin mukana.

Eilen tiistaina olin yhden tälläisen yhteisön mukana draamapajalla. Mitenhän mä nyt lyhyesti kuvailisin heidän toimintaansa. Ryhmässä oli ala-asteikäisiä tyttöjä ja poikia ensin vähän leikkimässä ( mä olin mukana leikeissä) ja sitten he alkoivat eri ryhmissä eri menetelmin harjoitella tulevaa joulujuhlan ohjelmaosuutta. Oli tanssia, näytelmää, piirroksia jne. Nämä lyödään sitten yhteen ja saadaan iso jouluspektaakeli!

Tänään mun pitäisi mennä näkemään ja kuulemaan lastensuojelusta. Ovat jo kerran peruneet ja en vielä tätä kirjoittaessani saanut vahvistusta tapaamiselle. Illaksi menen nuorisotalolla, jossa olen jo vieraillutkin.

Palataan asiaan!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *