Outdoor activities

Näin se täällä sanotaan. Pääsin aamupäivällä tutustumaan tuleviin vapaa-ajan ohjaajien koulutukseen ja heidän kanootti/kajakki-koulutukseensa. Iltapäivä oltiin ala-asteikäisten kanssa koripallon (ulkona tapahtuva), jalkapallon ja yleisurheilun parissa.

Liikunta-alan koulutusta annetaan jo ala-aste ikäisille tämmöisen valmennus systeemin kautta. Lapset pääsevät/joutuvat suunnittelemaan ohjaustuokioita oppilaskavereilleen ja sitten toteuttavat sen käytännössä. Yksi ohjaaja kertoi, että ehkä se tärkein syy tähän on itseluottamuksen rakentaminen. He joutuvat ottamaan vastuuta ja suunnittelemaan merkityksellistä toimintaa ikäisilleen. Kotitehtäväksi opettaja antoi heille seuraavaa: Selvitä mitä korkean paikan harjoittelu tarkoittaa, mihin sillä tähdätään ja mitkä ovat sen vaikutukset ihmiskehoon. Tämä tehtävä oli siis kuudes luokkaisille.

Lähdekritiikki otettiin esille, joten Wikipedia ei ole hyväksyttävä lähde. Oppilaiden tulee mainita lähde, mistä he ovat tietonsa löytäneet ja sen tulee olle akateemisesti hyväksytty aineisto.

Sellaista tämä päivä toi tullessaan. Huomenna olen sisäliikunnan maailmassa.Palataan!!

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *