Nyt näyttää hyvältä!

Moi kaikki!! Maanantaista lähtien on alkanut tuntumaan siltä, että tällä jutulla on jonkinmoinen tavoite. Oli ehkä vähä agrea pelissä, kun kirjoitin aiemmin, mutta tuntui siltä, että mulla ei ollut tarpeeksi tehtävää ja näkemistä. Tuntui siltä, että mä vaan olin täällä. Mun työnohjaajani joutuu tekemään tällä hetkellä kahden ihmisen työt ja on tosi kiireinen. Nuori nainen, jolle (voin kuvitella) tyrkätään kaikki hommat, että teeppäs tuo ja teeppäs tää. No tämä on vain mun mielikuva.

No tämä viikko on ollut sitä, mitä olin kuvitellut tämän olevan. Mulle on järjestetty selkeä ohjelma eri paikkoihin ja kaikki tuntuu suunnitellulta. Tämä aiempi ei ole ollut moite kenellekään , mutta otamme tästä opiksi, että parempi ennakkosuunnitelma olisi hyödyksi molemmille tahoille!!!

Olen tällä viikolla päässyt tutustumaan nuorisotyöhön ja ennenkaikkea tapaamaan nuoria heidän omassa ympäristössään. Olemme valmistanut pannukakkuja, keskustellut kotitöiden merkityksestä jne. Eilen pääsin tutustumaan nuoriso-ohjaajien koulutukseen. Ja tänään kirsikkana kakun päällä, olin nuorisotalolla katsomassa ja juttelelemassa nuorten kanssa, kuinka he näkevät ja kokevat nuorisotalojen merkityksen heille.

Tää edellinen saattoi kuulostaa tyhmältä, mutta tää oli ehkä paras päivä!! Nähdä ja kokea, mitä nuoret oikeasti tekevät vapaa-aikanaan. Olen siis päässyt olemaan nuorten parissa!! Ja keskustelemaan ja kuulemaan nuoria.

Huomenna jotain uutta…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Nyt näyttää hyvältä!

  1. Johanna sanoo:

    Ihanaa, että hommat alkoivat sujua! Toivottavasti koko loppuaika sujuu yhtä hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *